Yrityksen kuvaus

 

Tuotevalikoima

Imuripiste Karppinen Oy on keskus-, teollisuus- ja erikoisimurien ja niiden varaosiin sekä tarvikkeiden markkinointiin erikoistunut yritys. Meiltä saat tarvikkeet, lisävarusteet ja varaosat kaikkiin yleisimpiin teollisuus- ja erikoisimuri malleihin mm. Clen, Clena, Nevada, Amsterdam, Hurricane, Eurovac, Trombi yms. sekä täydelliset Keskuspölynimuripaketit ja niiden tarvikkeet, valikoimaamme koostuu omien Sotecon maahantuontimallien lisäksi muista tunnetuista merkeistä, beam-keskusimurit ja varaosat beam, allway, puzer keskuspölynimureihin.

 

Menestys ja luotettavuus

D&B on myöntänyt Imuripiste Karppinen Oy:lle Suomen Vahvimmat Sertifikaatin jo ensimmäisen kerran vuonna 1999. Sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on saavuttanut korkean Rating Alfa-luottokelpoisuusluokituksen AA+ tai AAA, joihin yltää vain muutama % suomalaisista yrityksistä. Sertfikaatti on merkki siitä, että yritys on luotettava ja vakaa yhteistyökumppani.

 

Historia

Yrittäjä Mauri Karppinen on toiminut alalla vuodesta 1984 alkaen. T:mi perustettu tammikuussa vuonna 1988, toiminnan laajentuessa muutettu Oy:ksi. Lisäksi Oy:llä on ollut käytössä Markkinanimi Lahden Siivoustarvike, nykyinen käytössä oleva markkinanimi on imuripiste.fi.