H-luokan imurit ammattilaisille

Rakennussaneerauksessa ensisijaisen tärkeää ovat laadukkaat työkalut, joilla hengitykselle haitalliset pölyt saadaan poistettua tehokkaasti ja turvallisesti. Clen imurit vaaralliselle pölylle on hyväksytty H-luokkaan, minkä ansiosta ne soveltuvat vaikean saneerausjätteen turvalliseen kohdepoistoon. Lisäksi Clen imuri soveltuvat työkohteen ilmasulun ja työntekijöiden puhdistamiseen. Imurit ovat kätevän kokoisia ja kevyitä siirtää. Imuri on helppo puhdistaa käytön jälkeen sen selkeän rakenteen ansiosta.

Pölynhallinta vähentää
terveysriskejä rakennustyömaalla

Huolehdi työntekijöiden ja asiakkaiden terveydestä ja siirry kerralla H-luokkaan. Rakennussäädäntö tiukentuu myös betonipölyn (kvartsipöly) osalta ja se luokitellaan myös terveydelle vaaralliseksi ja syöpää aiheuttavaksi pölyksi, jolloin on käytettävä H-luokan imuria

Pölyluokat

Koneiden luokitukset perustuvat kansainvälisiin standardeihin. Sillä sertifioidaan koko kone, eli kyse ei ole pelkistä suodattimista. Erilaiset pölyt jaotellaan kolmeen luokkaan.

Mitä H-luokka tarkoittaa?

H-luokka (high): Terveydelle vaarallisten aineiden, kuten asbestipölyn, kvartsi- ja betonipölyn (suositus) sekä homeen poisto.